MECA

MDS / PUMA RACING

ALKOLÅS I SKANDINAVIEN

Alkolås drog igång på allvar redan 1990. Grundare är en trevlig herre vid namn Bengt Allo. Även känd som en hejare på att ratta hundkoja i historisk racing. Idag är man ca 10-anställda på kontoret i Haninge med en fortsatt expanderande verksamhet. Man är bland annat huvudleverantör av alkolås till Volvo Lastvagnar AB och SCANIA Sverige AB. Bengt som har ett stort bilsport intresse har sett till att det även sitter alkolås i racebilen!

INTERA AB

Intera är idag marknadsledande när det gäller fälgreparationer samt ombyggnader av fälgar.

I Länna industriområde i Haninge finns man på totalt 1100 kvm. Här har man Sveriges modernaste verkstad för fälg- och däckreparationer samt försäljning av däck fälgar och säsongsförvaring av sommar / vinterhjul. Till dom stora leverantörerna hör Specialfälgar / Oclbrorssons / Dunlop / Good Year/. Dessa fantastiska grabbar hjälper oss med att ha koll på våra fälgar!


DIAMONDBRITE LACKBEHANDLINGAR

Lackbehandlingen med 6års garanti utan återkommande uppgraderingar. Detta är ursprungligen en svensk produkt vilket inte många vet. Är i dag engelskt men marknadsförs av KETSON AB i Ängelholm med stor framgång. Dessa produkter ligger bakom glansen på den röda madonnan!


MILLENIUM BILVÅRD


ALIX BILSERVICE


SVENSKA FORDON AB


J STYLE DEKOR


HOFFSTEN MOTOR AB


CARAVANHALLEN AB


HOFFSTEN PARTS AB


BILTRAILER


KUHMO


SONAX BILVÅRD

 
G PARTNERS


TKBM

Bröderna Anders och Thomas Kümmerling har i över 24år drivit TKBM i Haninge. I ändamålsenliga lokaler bedriver man plåt och lackverkstad med ca 20 anställda. Man har även verkstad där man specialiserat sig på Ford, Audi, Peugeot och VW. Vi är glada att man nu även vill bli specialister på det anrika märket Alfa Romeo!


RUMEK


(klicka på respektive företag för att besöka deras hemsidor)